Mainosta Yrityswikissä
Nimi:
Henkilöstöpalvelu VIP Oy 

Päätoimiala:
Henkilöstöpalvelu 

Kotipaikka:
Lappeenranta 

Y-tunnus:
0845625-6 

Www:
http://henkilostopalveluvip.fi 

Sähköposti:
  

Puhelinnumero:
+358 208 361 361 

Fax:
+358 5 451 2501 

Yritysmuoto:
Oy 

Käyntiosoite:
Kauppakatu 20 

Paikkakunta:
Lappeenranta 

Postiosoite:
PL 89 

Postinumero:
53100 

Postitoimipaikka:
Lappeenranta Hyödynnä ilmaiset nettihakemistot

Yrityswiki mediassaKerro kaverille
Näytä ohjeetLinkki tähän
Yrityswiki Facebookissa
Bookmark and Share

Hae Yrityswikistä:

Henkilöstöpalvelu VIP Oy
Paikallisesti kokenein henkilöstöpalvelu Lappeenrannassa, joka on erikoistunut pk-sektorin rekrytointipalveluun. Kokemusta vuodesta 1991.


Toimimme asiakkaan toivomalla tavalla, selektiivisesti vain tietyissä rekrytoinnin vaiheessa esim.haastattelemme tai seulomme hakijat hakemusten perusteella tai hoitaen rekrytoinnin alusta loppuun. Rekrytointijärjestelmä on web-pohjainen, sen avulla asiakas saa yhtenäiset tiedot tehtävään hakeneista. Mikäli asiakas tarvitsee jatkuvaa työnhakijapankkia, voimme jakaa järjestelmämme asiakaskäyttöön, niin että CV:t kandidaateista löytyvät vaivatta.


Vuokraamme henkilöstöä erityisesti toimistotehtäviin, talouden,hallinnon ja markkinoinnin perustehtäviin tai avaintehtäviin.


Teemme persoonallisuusarvioita Slg-Thomas -järjestelmää käyttäen. Kansainvälinen asiakas saa raportin omalla kielellään esim venäjäksi,saksaksi, englanniksi. Testattava täyttää arviointilomakkeen omalla äidinkielellään.


Valmennamme asiakasta johdon ja henkilöstöhallinnon kehittämisessä selvityksin ja konsultoinnein. Käytössämme mm Webropol- kyselyohjelma, jolla voi työstää yksilölliset työtyytyväisyys- tai osaamiskartoitukset sekä vastaavat gallupit helposti ja nopeasti.


Ilmianna väärinkäytös

Yritys lisätty 19.11.2009 10:04
Viimeksi päivitetty 21.11.2009 21:15

Laadukkaat nettisivut tarjoaa FirSoft.

Sivulla käyntejä: 6 997