Mainosta YrityswikissäNimi:
Logistra Consulting Oy 

Päätoimiala:
Liikkeenjohdon konsultointi 

Kotipaikka:
Helsinki 

Y-tunnus:
1042502-9 

Www:
http://logistra.fi 

Sähköposti:
  

Matkapuhelin:
040-5453670 

Yritysmuoto:
Osakeyhtiö 

Muut toimialat:
Logistiikka- ja SCM-konsultointi ja koulutus 

Postiosoite:
Ruotutorpantie 4A 

Postinumero:
00720 

Postitoimipaikka:
Helsinki 

Vastuuhenkilö:
Heikki Kekäläinen 

Vastuuhenkilön asema:
Toimitusjohtaja Hyödynnä ilmaiset nettihakemistot

Yrityswiki mediassaKerro kaverille
Näytä ohjeetLinkki tähän
Yrityswiki Facebookissa
Bookmark and Share

Hae Yrityswikistä:

Logistra Consulting Oy


Logistra on suomalainen liikkeenjohdon konsulttitoimisto. Olemme erikoistuneet logistisesti haasteellisten organisaatioiden liiketoiminnan kehittämiseen. Logistiikkakonsultoinnin kentällä seniorikonsulttimme ovat toimineet aktiivisesti jo parikymmentä vuotta – kokemusta ja osaamista kartuttaen.

Erikoisalamme on logistiikan liiketoimintaprosessien, hankintatoimen, toimitusketjujen ja –verkostojen hallinnan kehittäminen. Tehostamme yrityksen toimintaa yksinkertaistaen ja nopeuttaen koko ketjun ja verkoston tavara-, palvelu-, tieto- ja rahavirtoja.

Logistiikasta toimitusketjujen hallintaan → Supply Chain Management
Logistiikka muodostaa keskeisen osan yrityksen strategisia, hallinnollisia ja operatiivisia toimintoja. Keskeinen haaste on toimitus- ja arvoketjujen hallinta, Supply Chain Management. Tällä alueella on meidän ydinosaamisemme.

Kokonaisvaltaisen Supply Chain Management -osaamisen lisäksi meillä on erikoisasiantuntemusta useilta liiketoiminnan osa-alueilta. Asiakasyrityksen kilpailukyvyn pysyvä parantaminen on tavoitteemme, joka saavutetaan kehittämällä asiakkaan toimintatapoja, työvälineitä ja liiketoimintaprosesseja. Projektikohtaisesti voimme hyödyntää myös yhteistyökumppaniemme palveluita. Lisätietoja: www.logistra.fi

Logistra Consulting järjestää vuosittain korkealuokkaisen Supply Chain Management asiantuntijaseminaarin yhteistyökumppaniensa kanssa. SCMF -seminaari kokoaa yhteen logistiikan, Supply Chain Managementin, materiaalihallinnon, hankintojen, myynnin, tuotannon, projektijohdon, kehityksen, taloushallinnon, koulutuksen, tutkimuslaitosten ja yritysjohdon edustajia. - lisätietoja: www.supplychainforum.comIlmianna väärinkäytös

Yritys lisätty 13.01.2009 15:33
Viimeksi päivitetty 26.01.2009 09:40

Laadukkaat nettisivut tarjoaa FirSoft.

Sivulla käyntejä: 4 901