Mainosta YrityswikissäNimi:
Laitosjalkine Oy 

Päätoimiala:
Jalkineiden valmistus 

Kotipaikka:
Orivesi 

Y-tunnus:
1078311-7 

Henkilöstön määrä:
45 

Www:
http://www.laja.com 

Sähköposti:
  

Puhelinnumero:
03 3363 111 

Fax:
03 3363 300 

Muut toimialat:
Ammattijalkineet, työjalkineet, turvajalkineet 

Käyntiosoite:
Korpitie 15 

Paikkakunta:
Hirsilä 

Postiosoite:
Korpitie 15 

Postinumero:
35320 

Postitoimipaikka:
Hirsilä 

Vastuuhenkilö:
Sakari Anttila 

Vastuuhenkilön asema:
Toimitusjohtaja 

Kieli:
Suomi Hyödynnä ilmaiset nettihakemistot

Yrityswiki mediassaKerro kaverille
Näytä ohjeetLinkki tähän
Yrityswiki Facebookissa
Bookmark and Share

Hae Yrityswikistä:

Laitosjalkine Oy


Työterveys, työturvallisuus ja työssä jaksaminen

Laitosjalkine tunnetaan parhaiten palvelualojen ykkösenä, koska se on perinteisesti valmistanut työjalkineita palvelualoille. Tänä päivänä Laitosjalkine valmistaa myös turvajalkineita, joissa mallisto on kattava sekä naisille että miehille ja työhön kuin työhön.

Laitosjalkineen erityisosaaminen on ESD-jalkineissa, joiden menestyksen avaimina ovat pitkäjänteinen tuotekehitys, tarkka materiaalinhallinta ja 100 % laaduntarkastus. Staattinen sähkö aiheuttaa ongelmia ja rikkoo elektronisia laitteita eri työympäristöissä. Henkilöön kertynyt staattinen varaus täytyy purkaa kehosta hallitusti. Tähän yksi tärkeimmistä keinoista on ihmisen maadoittaminen ESD-jalkineillapuolijohtavaan lattiaan. Laitosjalkine on valmistanut ESD -jalkineita jo vuodesta1985. Ne ovat palvelleet satoja tuhansia käyttäjiä ympäri maailman luotettavasti ja taanneet miljoonien komponenttien toimivuuden. Laitosjalkineella ei tingitä ESD-jalkineiden laadun valvonnasta, vaan jokaisen jalkineen toimivuus testataan. Tämä on yksi syy, miksi Laitosjalkine on ESD-jalkineiden luotettavaja johtava valmistaja. Laitosjalkineella on ulkopuolisen puolueettoman testauslaitoksen antama sertifikaatti ESD -jalkineille.

Laja-ammattijalkineet ovat suomalaisia avainlipputuotteita. Ne valmistetaan Oriveden Hirsilässä sijaitsevassa tehtaassa noudattaen kansainvälisiä ammattijalkinestandardeja. Käytetyt materiaalit ovat sertifioituja. Siten Laitosjalkineen ammattijalkineiden käyttäminen parantaa työterveyttä, työturvallisuutta ja työssä jaksamista.
Ilmianna väärinkäytös

Yritys lisätty 25.11.2009 12:34
Viimeksi päivitetty 12.01.2010 08:37

Laadukkaat nettisivut tarjoaa FirSoft.

Sivulla käyntejä: 7 166