Mainosta YrityswikissäNimi:
KAIHDINMYYNTI KOKKONEN JOUKO T:MI 

Päätoimiala:
Sälekaihtimet, markiisit, rullakaihtimet jne. 

Kotipaikka:
Muurame/Jyväskylä 

Y-tunnus:
1532080-8 

Www:
http://www.kaihdinkokkonen.fi 

Sähköposti:
  

Puhelinnumero:
0500746708 

Paikkakunta:
Muurame/Jyväskylä Hyödynnä ilmaiset nettihakemistot

Yrityswiki mediassaKerro kaverille
Näytä ohjeetLinkki tähän
Yrityswiki Facebookissa
Bookmark and Share

Hae Yrityswikistä:

KAIHDINMYYNTI KOKKONEN JOUKO T:MI


Kaihdinmyynti Kokkonen Jouko T:mi on vuonna 1999 perustettu sälekaihtimiin, hyönteissuojiin ja ikkunaristikoihin erikoistunut täyden palvelun yritys. Yritys on toimittanut ja asentanut tuhansia sälekaihtimia, hyönteissuojia ja muita kaihdintuotteita. Yritys panostaa korkealaatuisiin tuotteisiin ja asiakaspalveluun.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat kotimaiset avainlippumerkillä varustetut SOLAR-sälekaihtimet, hyönteissuojat ikkunoihin ja oviin sekä kaikkiin ikkunatyyppeihin sopivat irtoristikot. SOLAR-hyönteisovella on kahden vuoden, sälekaihtimilla ja kaikilla muilla SOLAR-tuotteilla viiden vuoden takuu.

Kauttamme on saatavana myös kaikki muut kaihdinalan tuotteet sekä huolto. Markiisien, pystylamellikaihtimien, parvekekaihtimien sekä kierrekaihtimien osalta edustamme korkealaatuisia Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy:n tuotteita. Valikoimaan voi tutustua osoitteessa: www.apollokaihdin.fi.

Palveluumme sisältyy yksilöllinen suunnittelu- ja mitoituspalvelu. Suunnitteluvaiheessa etsimme kohteeseen parhaiten sopivat sälekaihdin- ja hyönteissuojavaihtoehdot. Kustannuksia asiakkaalle ei tässä vaiheessa synny. Tämän jälkeen teemme tarjouksen tuotteista ja asennuksesta sekä sovimme aikataulusta. Toimitusaika kaikilla tuotteilla on tällä hetkellä noin kaksi viikkoa. Veloitamme asiakasta vain valmiista tuotteesta, mitoitus ja tarjouslaskenta sisältyvät palveluun.

Ilmianna väärinkäytös

Yritys lisätty 27.08.2012 19:27
Viimeksi päivitetty 27.08.2012 19:46

Laadukkaat nettisivut tarjoaa FirSoft.

Sivulla käyntejä: 5 155